Взяти кредит

Положення про конфіденційність для користувачів сайтів ТОВ «Бізнес Позика» tpozyka.com

1.Загальні положення

Товариство з обмеженою відповідальністю «Бізнес Позика» (код ЄДРПОУ 41084239), місцезнаходження: Україна, місто Київ, вул. Генерала Алмазова, буд.13, поверх 5, офіс 524 (далі Товариство) цим Положенням про конфіденційність для користувачів сайтів Товариства tpozyka.com (надалі – Положення) встановлює принципи отримання персональних даних Користувачів сайтів (далі Сайт/Сайти), а також види Персональних даних, які збираються, використовуються, обробляються та захищаються Товариством.

Право користуватися Сайтом/Сайтами мають виключно особи, що мають повну цивільну дієздатність та правоздатність, відповідно до законодавства України. 

 

2.Особливості інформації, яка обробляється

2.1.Товариство отримує знеособлену загальну інформацію за результатами підрахунку наступних даних: загальна кількість відвідувань Сайтів, кількість відвідувань кожної сторінки кожного з Сайтів. Зазначена інформація використовується виключно з метою оцінки рейтингу Сайтів, покращення роботи Сайтів та покращення процедури надання фінансових послуг Товариством. 

2.2. Під час користування відвідувачами Сайтів, Товариство здійснює збір, систематизацію та обробку наступної інформації:

2.2.1. даних, що надаються користувачами Сайтів, як при заповненні реєстраційних форм/опитувальників/анкет/заяв, так і в процесі користування сайтом – інформації, яку отримує/запитує відвідувачі на Сайтах;  

2.2.2.файли соокіе;

2.2.3.ІР-адреси;

2.2.4.параметри та налаштування інтернет-браузерів.

2.3.Товариство включає дані користувачів Сайтів до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, першого використання/відвідування Сайтів користувачем, а також постійно увесь час користування послугами Товариства. Вказані дані/інформація зберігається протягом всього строку користування послугами Товариства, а також протягом наступних 5 (п’яти) років після припинення надання послуг Товариством та закриття аккаунту (Особистого кабінету) на сайті Товариства. 

2.4.Товариство здійснює обробку персональних даних користувачів в будь-який спосіб з метою належного надання користувачам послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів відповідно до підписки користувачі, відповідей на запитання/запити/листи користувачів та інше).

2.5.Товариство використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю іншими критеріями; для проведення статистичних досліджень; у будь-який інший спосіб, не заборонений законодавством України.

2.6.Товариство має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані користувачів, повністю або частково третім особам без повідомлення про це користувачів у наступних визначених законодавством України.

2.7.під час користування Сайтами на інтернет-сторінках Сайтів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі особи отримують дані, зазначені у п.п.2.2.2, 2.2.3 та 2.2.4 цього Положення. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

2.7.1.системи зі збору статистики відвідувань сервісів (наприклад: Google Analytics тощо);

2.7.2.соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад Facebook тощо);

2.7.3. системи банеропоказів (наприклад AdRiver тощо);

2.7.4.інші ресурси.

 

3.Права користувачів

3.1.Користувачі мають усі права щодо захисту їх персональних даних, які передбачені законодавством України, зокрема, ЗУ «Про захист персональних даних».

3.2.Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сайтів, Товариство здійснює усі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних Користувачів, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.

 

4.Використання ІР-адреси

4.1. Адреса інтернет-протоколу (ІР-адреса) є комбінацією цифр, що автоматично надається комп’ютору Користувача, коли він підключається до свого інтернет-провайдера через локальну мережу.

4.2. Товариство та/або треті особи, що здійснюють технічне обслуговування Сайтів, можуть збирати ІР-адреси з метою системного адміністрування та аудиту використання Сайтів. Товариство може використовувати ІР-адресу для ідентифікації користувачів Сайтів у випадку, коли це необхідно для захисту процесу надання послуг, самих Сайтів або інших Користувачів.

4.3. Користувачі надають свою згоду на збирання та використання ІР-адреси з метою, зазначеною у цьому розділі, шляхом відвідування Сайтів та/або третіми особами, що здійснюють технічне обслуговування Сайтів.

 

5.Файли Соокіе

5.1. У роботі Сайтів використовується технологія «Соокіеs».

5.2. «Соокіе» – це текстовий файл невеликого розміру, що зберігається на жорстких дисках Користувачів сервером Сайтів. Ці файли додають функціональності Сайту або допомагають більш ефективно та чітко аналізувати використання Сайтів. Наприклад, сервер може використовувати Соокіе для того, щоб Користувачам не потрібно було вводити пароль (у випадку, коли це необхідно) більше ніж один раз при відвідуванні Сайтів.   

5.3. Користувачі надають свою згоду на збирання, обробку та використання даних в межах використання технології «Соокіеs» Товариства та третіми особами, що здійснюють технічне обслуговування Сайтів, шляхом відвідування Сайтів.

5.4. Користувачам надається можливість обрати, використовувати технологію «Соокіеs» або відмовитись від цього. Більшість інтернет-браузерів автоматично приймають «Соокіеs», але Користувачі можуть змінити налаштування свого браузера та відмовитися від цієї технології або отримати кожного разу попередження, коли такі файли зберігаються на комп’ютері. Більш детальну інформацію про такі можливості можна отримати, звернувшись до інструкції по використанню інтернет-браузера.

 

6.Посилання на інші веб-сайти

6.1. Сайти Товариства можуть містити посилання на інші сайт, створені третіми особам, політика щодо захисту персональних даних та інформації яких відрізняється від політики Товариства щодо захисту конфіденційності, яка застосовується такими третіми особам. В зв’язку з цим рекомендуємо ознайомитися з положеннями про конфіденційність всіх сайтів третіх осіб, перш ніж використовувати такі сайти або надавати свої персональні дані чи будь-яку іншу інформацію на таких сайтах або через них.

 

7.Інші умови

7.1. Це Положення набирає чинності з моменту його опублікування на Сайті tpozyka.com та діє до моменту внесення змін, доповнень до нього, або викладення в новій редакції.     

7.2. Товариство залишає за собою право в будь-який момент внести зміни до Положення про конфіденційність для користувачів Сайтів, які набудуть чинності відразу після розміщення на Сайті. Товариство рекомендує користувачам регулярно переглядати Положення про конфіденційність Сайтів. Користувачі мають права згідно з законодавством України, що передбачають доступ до персональних даних, які опрацьовуються, право заборонити певні дії стосовно опрацювання цих даних. Для реалізації такого права слід направити письмовий запит, використовуючи наші контактні данні, розміщені на Сайтах.